.

.

Творческа Четка За Почистване на Прозорци, Вълшебна Четка За Почистване на Прозорци Канали 2-в-1 за Пречистване на Прозореца Пътеки, Прозорец Ракел за Пречистване н?

Творческа Четка За Почистване на Прозорци, Вълшебна Четка За Почистване на Прозорци Канали 2-в-1 за Пречистване на Прозореца Пътеки,

BGN 40.72

Налично
Налично

❤【Креативна четка за почистване на прозорци】 : Свалящ се фиброзна тъкан, лесно удаляющая мръсотия и лесно моющаяся.Използвайте суха или влажна четка в зависимост от вашите нужди. ❤【2-в-1 дизайн】 : 2-в-1 многофункционално дизайн за бързо и лесно почистване.Глава на четка за почистване гумен чист може да помете безплатна мръсотия, друг стъргалка, за да изкарвам твердолобую мръсотия. ❤【Удобна дръжка】 : Повишена ергономична дръжка задържа ръката си настрана, за да се предотврати нараняване и лесно да вземете, дръжте ръцете си далеч от кал, което прави процеса на почистване лесно. ❤【Силна чистящая четка Pad】 : Edd Homes window squeegee е изработена от микрофибър и е чудесно за всички гладки повърхности.Кърпа от микрофибър с изключително вискозни велкро може да бъде стабилно поставена на главата на четката. ❤【Многофункционална четка за почистване на прозорци】 : може да се използва за стъклени повърхности прозорци или прозорци / душ врати.Висококачествена чистящая четка-чудесен избор за домашен специалисти.Професионални инструменти, които пречистват всички упорити мръсни пропуски.Списък на пакетите : Четка за почистване на прозорци x 1pack Fiber Pad x 2pack.

Подробности

Подобни продукти в категория