.

.

ПЛАНИНСКИ МЪЖЕТЕ Професионални Инструменти 67ШТ Трещотка Инструмент за Ремонт на Автомобили Гнездо Набор от Ключове Трещотка Набор от Ключове, Автомобилни Инстру?

ПЛАНИНСКИ МЪЖЕТЕ Професионални Инструменти 67ШТ Трещотка Инструмент за Ремонт на Автомобили Гнездо Набор от Ключове Трещотка Набор

BGN 360.80

Налично
Налично

благодарение на високото качество и точния дизайн, той ще предостави на своята популярност и практичност.Този предмет ще задоволи всички ваши нужди.Перфектният аксесоар за вас.Забележка : имаме и различни други инструменти и аксесоари.- Използване на висококачествени материали за производство на професионален инструмент, добре работещ и трайни. - Храповой ключ може да се регулира положителна и отрицателна посока, удължител добавя дължина, а карданния ви дава най-добрия ъгъл в ограничено пространство. - Използван, за да се затегне или разхлаби, приложим за най-болтове, гайки, винтове за поддръжка на автомобилния, механично, мотоциклет и така нататък.благодарение на високото качество и точния дизайн, той ще предостави на своята популярност и практичност.- Многофункционалност и широк набор от инструменти идеален за домашни проекти направи си САМ".

Подробности

Подобни продукти в категория