.

.

4ШТ 5 мл/5 г/0,17 грама на Празен многократна употреба Еко Бамбук Обвивка PP, Вътрешна Крем Буркани, Бутилки, Контейнер За Съхранение на Проби С Винт на Капака за Козмети?

4ШТ 5 мл/5 г/0,17 грама на Празен многократна употреба Еко Бамбук Обвивка PP, Вътрешна Крем Буркани, Бутилки, Контейнер За Съхранение

BGN 10.38

Налично
Налично

Външната обвивка е изработена от естествен бамбук, а вътрешната-от екологично чиста пластмаса полипропилен, без замърсител на околната среда и устойчиви на счупване.Майната-надолу кутията е предназначена за най-добро запечатване и предотвратява дразнещо и мръсни изтичане на информация.Дебел бамбук обвивка защитава вашите средства за грижа за кожата от вредните ултравиолетови лъчи.Подходящ за всички видове кремове, кремове за очи, мазила, балсами за устни, по-малки проби и т.н. е Малък и лек, можете да го сложите в чантата без товар, това е един добър помощник за туристически и бизнес пътувания.Pill Pack.Материал : Бамбук,PP Color : as picture капацитет : 5g/5 ml Размери : 38mm X 32mm/1.50 X 1.26 inch кръст Бод Пакет, включително : 4 бр. дебел бамбук обвивка защитава вашите средства за грижа за кожата от вредните ултравиолетови лъчи.Подходящ за всички видове кремове, кремове за очи, мазила, балсами за устни, по-малки проби и т.н. е Малък и лек, можете да го сложите в чантата без товар, това е един добър помощник за туристически и бизнес пътувания.

Подробности

Подобни продукти в категория