.

.

Lozeguyc за Samsung Galaxy A22 5G Калъф Луксозен Блясък Блясък Diamond Блясък Мраморна Броня Калъф с Пръстен Поставка Сладък Блестящ Модерен Бисерный Скъпоценен Ремък Момиче Жена ?

Lozeguyc за Samsung Galaxy A22 5G Калъф Луксозен Блясък Блясък Diamond Блясък Мраморна Броня Калъф с Пръстен Поставка Сладък Блестящ

BGN 4.78

Налично
Налично

Много полезен, когато го използвате за гледане на телевизии и т. [Маточната каишка от мъниста] : красив и блестящ дълъг ремък с калъф може да се използва във всеки един момент и във всяко състояние,особено когато сте заети със собствените си ръце, спестете си време в търсене на телефона., Удароустойчива въздушна възглавница мивка защита от падане.Скрита околовръстен поставка може да се върти на 360 градуса.Лесен достъп до всички пристанища, датчикам, колонки, камери. [Холограма умения ДЗП] : Технология на ДЗП ще помогне на корпуса на телефона поддържа външния си вид в продължение на дълго време, анти-жълто и анти-пръст,освен това,лъскав материал ще свети и свети през цялото време под различни ъгли., Удароустойчива air sac sink защита от падане Гъвкав и издръжлив на употреба в продължение на дълго време Лесен достъп до всички пристанища, датчикам, колонки, камери.Разработен е специално за Samsung Galaxy A22 5 G. [Хладен уникален елегантен стил] : бляскав, лъскав калъф за телефон. [Подвижна притежателя на пръстена] : 360 градуса crystal камък пръстен на щанда се предлага отделен,който е твой избор,за да го пуснат или не, може да се използва за декорация с всеки друг калъф за телефон, който ви харесва, просто махнете отметката филм на стойка, че е много полезно за гледане на телевизии и провеждане на пръсти.Скрита околовръстен поставка може да се върти на 360 градуса е много удобно да излизам с ръка в пръстени е много полезен, когато го използвате за гледане на телевизии и т.

Подробности

Подобни продукти в категория