.

.

12 Цвята 3D Пеперуда Дизайн Ноктите Блестящи Пайети, Splarkly Лазерна Пеперуда Нокти Пайети Акрилни Пайетки, Холограма на Ноктите Блясък обувки Листове Съвети за Декори?

12 Цвята 3D Пеперуда Дизайн Ноктите Блестящи Пайети, Splarkly Лазерна Пеперуда Нокти Пайети Акрилни Пайетки, Холограма на Ноктите

BGN 4.79

Налично
Налично

Това е идеален подарък.Те трябва да вървят заедно, контраст трябва да бъде прекрасно. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.Нанесете топ лак, за блясък без да падне.BUTTERFLY NAIL ART SET - Идва с 12 буркани в 1 калъф, 12 различни цвята.Използвайте лепило за мигли, за да се залепи люспи на клепача като очна линия.Топли съвети : 1.Инструкция за макияжу и красота : 1.Нанесете основен слой.ЛЕКОТАТА на използване И ОТСТРАНЯВАНЕ на - Лесно да се прилагат на естествени или изкуствени нокти, дори ако не са толкова добре запознати с дизайна на ноктите, можете лесно да го прилага, като следвате инструкциите, основана на описанието.След това използвайте лепило за нокти, за да залепени пайети.Изберете цвета на вашата пайети. 13 см*5,2 cm*0,7 см кръст Бод Пакет Съдържание : 1 кутия 3 D пеперуда блясък на ноктите пайети Как да използвате : 1. Дръжте го далеч от деца на възраст под 5 години.

Подробности

Подобни продукти в категория