.

.

JRD&BS WINL Образователен Телескоп за Деца, Компактен Водоустойчив Бинокъл за Юноши Подаръци Подаръци За Рожден Ден, най-Добрите Великденски Играчки за Момчета 9-10 годи?

JRD&BS WINL Образователен Телескоп за Деца, Компактен Водоустойчив Бинокъл за Юноши Подаръци Подаръци За Рожден Ден, най-Добрите

BGN 35.84

Налично
Налично

✅Отличен дизайн - Нескользящая дръжка дизайн е много подходящ за малките детски ръце. ✅Отлична сигурност - меки гумени околните окуляры, използвани за защита на очите и оптични стъклени лещи, няма да навредят на очите си или на децата лица и могат да бъдат използвани с увереност.Лов и зацапване;.Криминални и шпионски игри;. ✅Противоударное и водонепроницаемое - гумено покритие на телескопа абсорбира удара, а около фокусиращ разполага с допълнително покритие, което да осигури по-добра защита на обектива в случай на падане. >>Отличен за наблюдение на птици, лов, разходки, опознаването на природата, пътуване, къмпинг, операта, футболни игри, спортове на открито и т.Детски бинокъл осигурява цветни изображения с добра ефективност на пропускливост на светлина, които са специално предназначени както за момчета, така и за момичета!Най-добрият подарък бинокъл за деца и юноши на Коледа, Хелоуин, Нова година, рожден ден и т.Наблюдавате дивата природа на открито;. ✅Стабилни и ясни изображения - детски бинокъл е с увеличение 8 пъти.Бинокъл лесно да се фокусира и лесно коригирани в съответствие с разстоянието до окото, което позволява на малките кандидати за приключения наблюдават природата по-внимателно!Добре се виждат листата на дървото на 100 метра от нас.Водоустойчив дизайн, за да се избегне повреда от дъжд.Развивайте у децата любопитство;.Подобряване на концентрацията на децата;. >>професионален Бинокъл, водоустойчив и лесен за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория