.

.

tetyim Guy fieri flavor Flag 3x5 фута, полиестер, с четири медни втулками, подходящ за украса на стаята в общежитието на колежа, партита, подаръци, задната част на врата.

tetyim Guy fieri flavor Flag 3x5 фута, полиестер, с четири медни втулками, подходящ за украса на стаята в общежитието на

BGN 11.96

Налично
Налично

[ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ] : 3 x 5 фута [90x150 см] стандартния размер на хартата, 100% полиестер, печатни флаг. [ЗАНАЯТ] : край на хартата е пришита двойни линии, с ярки цветове, мека кърпа и леко тегло.Лесно летят по посока на вятъра. [ЦВЯТ] : цвят е много светъл и ярък, особено се набива в очите на слънцето.Освен това, боя се обработват, не избледняват и е подходящ за употреба на открито. [ОТКРИТ] : атрактивен флаг е изработен от силен от 100% полиестерна тъкан, която е подходяща за полет по посока на вятъра и има красива стойка. [ХАРАКТЕРИСТИКИ] : този флаг е много подходящ за райони с ниска от вятъра.Лека конструкция кара знаме се вее на вятъра. (не се препоръчва да се използва на открито при силен вятър).Флаг е изработен от напълно нов полиестерен плат, здрави и дълготрайни, анти-выцветающей, с 4 месингови втулками за по-лесно захващане.Всеки флаг има свой собствен стил на теми, за да отговарят на различни нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория