.

.

EXCEART 2 бр. От Неръждаема Стомана Ушния Акупунктурный Точков Сонда за Пречистване на Уши, Масаж Инструменти За Тялото Точков Сонда с Дръжка Масажна Писалка Ушна Лъжи?

EXCEART 2 бр. От Неръждаема Стомана Ушния Акупунктурный Точков Сонда за Пречистване на Уши, Масаж Инструменти За Тялото Точков

BGN 5.59

Налично
Налично

Може да се използва за търсене, като щракнете върху чувствителни точки в съответната област на ухото.Подходящ е както за възрастните, така и за жени.Малка и кръгла корона улеснява наблюдение и подслушване на акупунктурную точка на ухото.Компактен размер, лесно да го носите със себе си.Изработен е от висококачествен материал, който го прави по-здрав и практичен.Описание Аурикулярная повърхност е покрита с представители на части от тялото на точки, когато възникне заболяване, съответните точки на определени части на тялото, ще се отрази точка за болка, дръжката може да се използва за търсене, както и натискане на чувствителни точки в съответната област.Характеристики - Цвят : сребрист;- Материал : неръждаема стомана;- Размер : около 12. 50 X0. 30 X0. 30см/ 4. 91 X0. 12 X0. 12inch.- Изработен е от висококачествен материал, който го прави по-здрав и практичен.- Компактен размер, лесно да го носите със себе си.- Малка и кръгла корона улеснява наблюдение и подслушване на акупунктурную точка на ухото.- Може да се използва за търсене, като щракнете върху чувствителни точки в съответната област на ухото.- Подходящ е както за възрастните, така и за жени.- Цвят : сребърен;- Размер : 12. 5x0. 3x0. 3cm.Кръст Бод Пакет, включително 2 х ухото на акупунктурните точки дръжки.

Подробности

Подобни продукти в категория