.

.

Обгаряне на Хвърляне на Нож, Естествен Мек 20:1 Мокса Ролка Компактен Преносим Китайски Пелин Физиотерапия Професионален за Тялото, Релакс за Мъжете Жените за Домаш?

Обгаряне на Хвърляне на Нож, Естествен Мек 20:1 Мокса Ролка Компактен Преносим Китайски Пелин Физиотерапия Професионален за Тялото,

BGN 56.08

Налично
Налично

Добър ефект обгаряне : Мокса придържайте се намира в плътна структура, лесно се запалва и гори плавно, продължително изгаряне, удобен и практичен за употреба.Добре опакован : пръчки Мокса са опаковани в херметично пластмаса, която ефективно предотвратява изпарението, а също така е водоустойчив и влагостойким. Приема висококачествени пелин : с помощта на натуралната китайска пелин, без вредни добавки, сигурни и надеждни, здрави и екологично чисти, можете да използвате с доверие.Функция : 1. Добър ефект на физикалната терапия : на медицинското Обгаряне с билки е полезно за подобряване микроциркулацията на тялото, отпускане на мускулите и облекчаване на болката, за да се чувствате комфортно. Подобрете кръвообращението : на Терени и тези канали и коллатерали, подобрете циркулацията на кръвта.Лека и малка, идеален за домашна употреба и за професионално салон.

Подробности

Item Type:
Moxa Stick
Ingredients:
Moxa
Quantity:
1pc
Size:
Approx. 4 x 20cm / 1.6 x 7.9in
Package List:
1 x Moxa Stick :
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Подобни продукти в категория