.

.

В hula-обръч за Отслабване и Масаж, Фитнес Hulahoop 8 Възли, Подвижни Дизайн Упражнения, Закрит, Открит

В hula-обръч за Отслабване и Масаж, Фитнес Hulahoop 8 Възли, Подвижни Дизайн Упражнения, Закрит, Открит

BGN 51.92

Налично
Налично

По този начин, може да се използва вкъщи, на работа, във фитнеса или в парка навсякъде.Здравословен начин на живот : Това упражнение е с по - хупом дава възможност за регулиране на мускулите на корема и седалището, поддържане на фигурата, за насърчаване на изгарянето на мазнините, намаляване на теглото и укрепване на тялото.Лесен монтаж и демонтаж на : нашият hula-обръч с 8 сменяеми части.Можете лесно да настроите точката за свързване, пристегнув си, че по-лесно съхранение и транспортиране.По този начин, може да се използва вкъщи, на работа, във фитнеса или в парка навсякъде.Можете лесно да настроите точката за свързване, пристегнув си, че по-лесно съхранение и транспортиране.Добре обмислен дизайн : актуализирана версия с вълнообразни шарки увеличава зоната на масаж на кръста и може ефективно да защити кръста и корема, кръг за отслабване е направен от утолщенного PVC - материал, който е по-здрав и не е лесно да се нарани и лесно за почистване.Това упражнение е с по-хупом дава възможност за регулиране на мускулите на корема и седалището, поддържане на фигурата, за насърчаване на изгарянето на мазнините, намаляване на теглото и укрепване на тялото.Нашият е светло претеглят обръч hoola идва с 8 подвижни секции, които се регулират от и са лесни за монтиране.Здравословен начин на живот.Можете да запълни тръбата с дребни камъни и други предмети за покачване на теглото е необходимо да се увеличи интензивността на тренировките и да вземете най-подходящото за вас устройство за намаляване на теглото.

Подробности

Material:
PVC + magnet.
Diameter:
108 cm.
Package contents:
1 x 8 pieces hula hoop. :
Healthy lifestyle. :
This hula hoop exercise allows you to regulate the muscles of the abdomen and buttocks, maintain your figure, promote fat burning, reduce weight and strengthen your body. :
Adjustable size. :
Our weighted hoola hoop comes with 8 removable sections that are adjustable and easy to assemble. You can adjust the size from 6 to 8 sections according to your picture. :
Easy to install and disassemble. :
Our hula hoop has 8 removable parts. You can easily install the connection point by buckling it, which makes it easy to store and transport. So it can be used at home, at work, in the gym or in the park anywhere. :

Подобни продукти в категория